Hvem er ham Rune?

Rune om Rune

Jeg hedder Rune Magnussen og arbejder som programmør og er uddannet datamatiker. Mens jeg var under uddannelse, brugte en af lærerne skolens computere til distribuerede beregninger, og det syntes jeg var spændende. Senere da jeg fik fat i en efter datidens forhold hurtig computer kastede jeg mig ud i forskellige distribuerede projekter på Internettet.

Lige for tiden har jeg BOINC kørende på mine maskiner. Der går mest CPU-tid til CPDN og SETI@home. Da jeg er begyndt at bruge små computere er talknuseriet nu meget begrænset.

Jeg er også skribent på Wikipedia. På det seneste er jeg begyndt at bekymre mig om den manglende frihed på Internettet.

Kommentarer om hjemmesiden kan sendes tili: webmaster

Følg mig på Twitter

Serverstatus

Her er en oppetidsstatistik for web-serveren og en for den tidsserver jeg har kørende.

Hjemmesiden

Denne side ses bedst med en browser Denne side ses bedst med en webbrowser. Der er gjort lidt for at sikre, at den kan bruges flere forskellige browsere.

Gyldigt XKTML 1.0 Strict Denne side er skrevet i XHTML 1.0. Det skulle gerne hjælpe med til, at den kan bruges med mange browsere.

Gyldigt CSS Formatering af sidens indhold er flyttet ud for sig selv, så det samme format nemmere kan bruges på alle sider.

CloudFlare klarer oversættelsen af knus.info til noget computere kan bruge. Desuden gør det, at du kan møde en CAPTCHA.

På dette site bruges Linux Dette site serveres af en Nginx server Som webserversoftware bruger jeg Nginx under Linux.

FreeBSD som styresystem Varnish-Cache forenkler gennemstilling til serverprogrammer Varnish-Cache forenkler gennemstilling til forskellige serverprogrammer, og virker som "grovrist" foran webserveren.


Tilbage til toppen af siden.
Tilbage til hovedmenuen.